ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ

Avui el CE Manresa ha jugat a Manlleu, amb motiu de la seva Festa Major, el Trofeu Vila de Manlleu, davant l'equip local que ara entrena l'exjugador blanc-i-vermell Manel Sala.

Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà

El partit ha començat amb la lesió de Luque, que ha estat substituït per Bernat Benito. Després dels primers minuts de tempteig han començat les arribades, encara que tímides, dels manresans. Joel errava un cop de cap al 16' i Joanet, que al 17 s'havia plantat tot sol davant del porter, enviava fora el seu xut. Han estat els primers avisos dels blanc-i-vermells que, després, s'han descentrat.

En aquest moment i, coincidint amb una forta pluja, els locals han començat a prendre el control de l'esfèric i, de mica en mica, han començat a arribar les seves ocasions. Fins a aquell moment no havien passat del mig del camp.

Al 25, els manlleuencs disposaven de l'ocasió més clara del partit quan aprofitaven que Òscar havia sortit a refusar una pilota al pic de l'àrea. El seu refús el rebia un jugador local que la centrava, però la rematada sortia fora.

El Manresa, però, recuperava el to del partit i, al minut 36, Joanet xutava a boca de gol però un defensa li refusava el xut. I ja al 39 Joel enviava molt alt un xut, després de rebre el refús de la defensa. Al descans, es mantenia el 0 a 0 inicial.

A la represa, el partit seguia igualat però cap dels dos obria la llauna. Algunes embranzides locals eren neutralitzades per la defensa dels homes d'Andreu Peralta. Ja al 56 arribaria el gol local, quan John només havia d'empènyer una pilota centrada al fons de la xarxa.

El Manresa intentava reaccionar però avui les coses no sortien. Els jugadors de Manel Sala cada cop tenien més el control i la possessió de l'esfèric i els visitants començaven a patir.

A poc a poc, s'han anat refent del gol local i han començat a buscar el de l'empat. Es rondava força sovint l'àrea local però sense cap ocasió clara. En canvi, les contres dels Manlleu sovint eren letals, encara que la bona i sòlida defensa dels manresans els impedia augmentar diferències.

Tot i recuperar el control i el seu joc, al Manresa li faltava definir al final i, amb el pas dels minuts, cada cop semblava més difícil aconseguir el gol que posés les taules al marcador. I més quan, al 87', a Òscar se li escorria la pilota xopa d'aigua de les mans. Sort que la defensa l'ajudava que no la rebés cap davanter local.

Amb el temps complet, només un xut de falta podia salvar als manresans, però ni així. El partit moria i els locals es quedaven amb el seu Trofeu de Festa Major, per 1 a 0.

FITXA TÈCNICA:

AEC Manlleu: Isaac Aguilar, Roger Alsina, Marcel Bellido, Eric Márquez, Jhon, Joel Puntí, Kako, Martí Soler, Bernat Tottes, Aitor Cárdenas, Cristian Carbó.
També: Roger Castellvell, Agustí Mora, Joan Serrallonga, Nil Puntí, Alexis Vallejo, Oualid Aarab.

CE Manresa: Òscar Pulido, Ruano, Joan Castanyer, Solernou, Christian Alarcón, Cuello, Edgar Fernández, Luque, Joanet, Joel Méndez, Walter.
També: Pol Busquets, Jonny, Èrik Sarmiento, Bernat Benito, Samba, Thiago, Fran Orellana, David Sánchez.

Què fer si els teus empleats no compleixen els terminis
El PSC de Cardona posa en valor la política útil en l'oposició en una assemblea oberta

redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53