Dimarts 16 de abril de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

‘El Galliner de textos teatrals’
Convocada la primera edició del Premi ‘El Galliner de textos teatrals’, dins del cartell dels Premis Lacetàniad’Òmnium Bages. Es premiarà una obra de teatre inèdita que no hagi estat publicada ni representada públicament de la qual es programarà una lectura dramatitzada. Els textos es podran presentar a les taquilles del Kursaal fins el 18 d’octubre.

Redacció  
30/06/2019 11:35
El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
L’associació Cultural El Galliner de Manresa impulsa la primera edició del Premi ‘El Galliner de textos teatrals’, inclosa dins del cartell de la 37a edició dels Premis Lacetània que convoca Òmnium Bages, i que aquest any passen a denominar-se Premis Lacetània de les Arts i la Cultura, amb nous premis de l’àmbit artístic.
 
El Galliner premiarà una obra de teatre inèdita que no hagi estat publicada ni representada públicamenti oferirà com a premi la posada en escena/dramatització de l’obra, en una data que serà coordinada per l’Associació Cultural El Galliner i Manresana d’Equipaments Escènics. El termini de presentació de propostes acaba el dia 18 d’octubre.
 
Els premis Lacetània es lliuraran en una gala al teatre Conservatori durant la 2a quinzena de novembre, una setmana abans de l’acte de proclamació del premi Bages de Cultura, que es continuarà fent al saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa el darrer divendres del mateix mes.
 
Aquest any el cartell dels Lacetània inclounous premis,a part del que convoca El Galliner. És el cas del Premi a la Projecció artística, enguany en la modalitat Ceràmica, convocat pel Cercle Artístic de Manresa; el Premi La Crica de Circ, convocat per La Crica, i el Premi Empremta, convocat per Òmnium en reconeixement a una iniciativa de país, personal o col·lectiva.D’altra banda, el Premi Bages de Narrativa Jove, que va lliurar Òmnium Bages-Moianès per primera vegada el maig de l’any passat, s’incorpora també al cartell dels premis Lacetània.Continuen formant part de la convocatòria el Premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central, el Premi Pare Ignasi Puig i Simon sobre la Manresa ignasiana, el Premi Regió7 de Comunicació i el Premi Revista Dovella per a treballs de recerca per a joves.
 
 
BASES PREMI EL GALLINER DE TEXTOS TEATRALS
1. Es podran presentar obres de teatre d'una durada prevista mínima de 60 minuts (en queden excloses les obres de microteatre i els reculls d'escenes inconnexes); inèdites, que no hagin estat publicades ni representades públicament; de tema lliure i escrites en català.
 
2. El jurat serà format per una comissió formada per dos membres de l’Associació Cultural El Galliner, dos membres d’Òmnium Bages-Moianès i un professional de l'àmbit teatral (dramaturg/a-director/a).
 
3. El jurat tindrà la capacitat de declarar el premi desert.
 
4. El premi consistirà en la lectura dramatitzada de l’obra. La posada en escena/dramatització del text i la tria dels participants en la lectura serà coordinada pel Galliner/Kursaal.
 
5. La lectura dramatitzada de l'obra guanyadora es portarà a terme en una data per determinar per l'organització.
 
6. Per participar al premi caldrà presentar una còpia de l'obra enquadernada, impresa en mida DIN4, amb el títol a la portada, i un llapis de memòria amb l’obra completa, sense cap referència a l’autoria (el nom de la persona autora no ha d'aparèixer enlloc), tot junt dins un sobre tancat a l'exterior del qual haurà de constar el títol de l'obra i, a dins, nom i cognoms de l'autor/a, domicili, telèfon i adreça electrònica.
 
7. Els requisits especificats en el punt anterior s’hauran de lliurar, fins al dia 18 d’octubre de 2019, a les oficines de la 4a planta del teatre Kursaal, al passeig de Pere III 35, 08242 Manresa.
 
8. La participació en aquest premi pressuposa l'acceptació de les bases que el regulen.
 
9. L’entitat promotora del premi es reserva el dret de resoldre qualsevol incidència que es pugui presentar no prevista en aquestes bases.
 

http://premislacetania.cat/2019/04/04/la-37a-convocatoria-dels-premis-lacetania/
 
file:///Users/comunicacio/Downloads/2019.04.-Bases-Galliner.pdf



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: PREMI ‘EL GALLINER 
També et pot interessar:

Més que mai: No a la guerra
El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
Fem Manresa demana el cessament de Joan Vila per les execucions per acabar amb la reincidència
Arriba la 17a edició del campus d'estiu Vitamina de Sant Fruitós
Sallent utilitza compost per mantenir les zones verdes del municipi


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]