Divendres 29 de març de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

L’Ajuntament de Manresa expressa el condol per la víctima mortal de l’accident de tren a Vacarisses i demana millores
El govern manresà mostra la seva solidaritat amb la família de la víctima i amb totes les persones ferides i afectades per l'accident. El regidor Aloy s'ha reunit amb la delegada del govern espanyol a Catalunya i el president de Renfe per reiterar la demanda de millores a la línia de rodalies R4.

ACTUALITAT / Redacció  
20/11/2018 12:32
L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
El govern municipal de l’Ajuntament de Manresa expressa el seu condol per la mort d’una persona en l’accident d’aquest matí a Vacarisses, a causa del descarrilament d’un tren de la línia 4 de Renfe, que havia sortit de Manresa. El consistori manresà vol mostrar la seva solidaritat amb els familiars de la víctima, els ferits i la resta de persones afectades pel l’accident, i es posa a la seva disposició per oferir-los suport  en el que sigui necessari. 
 
 El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa, Marc Aloy, s’ha traslladat al lloc dels fets aquest matí per conèixer de primera mà l’abast de l’accident i seguir l’evolució dels esdeveniments, al costat d’altres autoritats, com el conseller d’Interior, Miquel Buch, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. També ha rebut la trucada del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. El consistori manresà ha seguit les tasques d’evacuació dels ferits i ha estat en contacte amb Renfe per a la posada en marxa de sistemes de transport alternatius per facilitar el desplaçament als usuaris del servei. Igualment, vol agrair la tasca dels equips de rescat que han actuat en el sinistre. L’Ajuntament ha rebut la confirmació que l’afectació a la línia serà important i d urarà alguns dies, i que mentre no es restableixi la línia, s’habilitarà un servei de bus entre Manresa i Terrassa.
 
 
El regidor Aloy s’ha reunit amb la delegada del govern espanyol i també amb el president de Renfe, Isaías Táboas, als quals ha reiterat la necessitat de fer front a les millores pendents en la línia, que ja estaven previstes al Pla de Rodalies del 2008 i que no s’han executat. En nom de l’Ajuntament de Manresa, Aloy ja ha sol·licitat una reunió al més alt nivell amb responsables de Renfe i el ministeri per tornar a parlar d’aquesta línia, on els darrers anys ja hi ha hagut altres esllavissades que han provocat descarrilaments. L’Ajuntament considera que en primer lloc cal garantir la seguretat de la línia però, més enllà d’això, impulsar-ne una millora global per tal d’oferir un servei competitiu per a la gent de Manresa, Bages i Catalunya central.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a:
També et pot interessar:

Montserrat vist des de Sant Joan de Vilatorrada
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
Continuen les trobades de tallers del 2024, aquest cop al Bages
“I tu? Què has fet per la victòria?”
Sallent celebra una nova edició del Mes de la Cultura amb un ampli ventall d’activitats


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]