Divendres 29 de març de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

L’Ajuntament reformarà les instal·lacions del camp de futbol municipal
Les actuacions és previst que s’iniciïn a finals d’aquest 2018 i inclouen el canvi íntegre de la gespa artificial i la remodelació dels vestidors de l’equipament.
L’actuació, amb un pressupost de 215.000€, és previst que s’iniciï el 3 de desembre i tindrà una durada aproximada d’entre quatre i cinc setmanes.

ST. JOAN / Redacció  
28/07/2018 16:23
L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada –a través de la Regidoria d’Esports- donarà continuïtat durant el darrer quadrimestre de l’any al projecte d’arranjament, adequació i manteniment continuat de les instal·lacions esportives del municipi endegat a l’inici de l’actual mandat.  

Així, el Ple municipal de l’Ajuntament va aprovar dijous 26 de juliol, en sessió ordinària, la contractació i subministrament de la gespa artificial del camp de futbol municipal, que permetrà renovar íntegrament l’actual superfície de joc d’aquesta instal·lació utilitzada per les entitats FC Joanenc, Palillo FCA i l’equip de veterans. En aquest sentit, el projecte permetrà millorar la confortabilitat i la seguretat d’aquesta instal·lació municipal.

L’actuació, amb un pressupost de 215.000€, és previst que s’iniciï el 3 de desembre i tindrà una durada aproximada d’entre quatre i cinc setmanes. Eduard Mata, regidor d’Esports, avança que aquestes obres –que se sumen als treballs de millora al Pavelló Municipal d’Esports endegades a finals del 2017- reforcen “el ferm compromís de l’Ajuntament amb l’esport i amb el foment de la pràctica esportiva com a eix vertebrador de la societat i com a eina per a la transmissió de valors”.
En aquesta línia, Mata afegeix, que “aquesta línia d’acció cal que vagi acompanyada necessariament d’una adequació de l’entorn de la zona esportiva i d’unes instal·lacions per a la pràctica de l’esport que donin una clara resposta a les necessitats i interessos de les entitats i dels santjoanencs i santjoanenques. Per això, des d’aquest equip de govern seguim apostant decididament per oferir un manteniment continuat de tots els nostres equipaments esportius i per renovar i millorar aquells espais que requereixen d’una posta a punt”.
 
El camp de futbol també comptarà amb nous vestidors
En paral·lel a la renovació de la gespa artificial, l’Ajuntament també durà a terme la remodelació íntegra del vestidor destinat al col·lectiu arbitral, dels diversos vestidors de l’equipament i de l’espai de material; amb un pressupost de 40.000€ i amb l’objectiu d’adequar les instal·lacions a la nova categoria de futbol del FC Joanenc, que la propera temporada disputarà la 2a Catalana.  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a:
També et pot interessar:

Montserrat vist des de Sant Joan de Vilatorrada
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
Continuen les trobades de tallers del 2024, aquest cop al Bages
“I tu? Què has fet per la victòria?”
Sallent celebra una nova edició del Mes de la Cultura amb un ampli ventall d’activitats


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]