PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ

ÉS NOTÍCIA:

L’ICL Manresa cau a la pròrroga a La Corunya
El temps extra condemna els homes de Diego Ocampo a una derrota per 75 a 72 després d’un triple dels locals a 2 segons pel final. Trias amb 18 punts i Costa amb 17, els més entonats.

Redacció
12/05/2018 00:54
Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
Va sortir creu en la pròrroga a La Corunya. L’ICL Manresa va poder forçar el temps extra amb 2 tirs lliures de Trias, però no va poder evitar la derrota després d’un triple dels locals a només 2 segons del final. Caldrà guanyar diumenge per forçar un 5è partit al Bages. Costa amb 17 punts i 20 de valoració va ser el millor del partit, acompanyat dels 18 punts de Trias i 12 de Martín.

El partit s’encaminava bé a l’inici amb un encert inicial espectacular de l’ICL Manresa, amb triples de Costa, Muñoz i Lundberg. Els locals remuntaven amb Flis i des de la línia de tirs lliures, però Hamilton feia marxar de nou els visitants, i en la darrera jugada anotava l’ICL Manresa per posar-se 4 punts per davant.

Mal segon quart anotador de l’ICL Manresa, que veia com els locals marxaven a la mitja part amb 10 punts d’avantatge. Durant els primers minuts aguantava l’embranzida l’equip manresà, però mica en mica es distanciaven els gallecs, sobretot amb cistelles des de sota. El Manresa aconseguia anotar des de la línia de tirs lliures perquè el forat no fos més gran.

Després de la mitja part, els millors minuts dels visitants: parcial de 2-11 i remuntada parcial fins que un triple de Costa i una cistella de Martín capgiraven el marcador. Els locals estaven espessos, i Trias seguia sumant des de la pintura. L’ICL Manresa mantenia l’avantatge després de la botzina del tercer quart, però només per un punt.

En el darrer període, mínima avantatge local per arribar a la pròrroga, després que Trias convertís dos tirs lliures. En la pròrroga, poc encert dels del Bages, que van tenir la oportunitat d’empatar a 2 segons del final, després d’un triple del local Monaghan. Empatava Costa des de la línia a 1:20 pel final, però ningú més trobaria encert.

Diego Ocampo, deia després del partit que «ha estat un partit a cara o creu, tant al minut 40 com en el darrer atac; hem entrat bé, sobretot dominant la defensa interior, però amb les rotacions del segon quart hem baixat, permetent massa cistelles fàcils; després al tercer quart hem reaccionat, ens hem posat al partit tot i les pèrdues; al darrer quart hem fallat tirs fàcils; la pròrroga ha estat més del mateix, però en atac no hem estat prou intel·ligents, i no hem executat bé en la darrera jugada el que volíem fer».

75 Leyma Coruña | Monaghan 7, Cooney 21, Abia 5, Flis 5 i Olmos 8; Ferreiro 2, Hernández 3, Torres, Sonseca 14, Chuku 8 i Gilling 2.
72 ICL Manresa | Costa 17, Lundberg 4, Muñoz 11, Martín 12 i Trias 18; Hamilton 4, Sakho 5, Garcia, Allen i Gintvainis.

Parcials: 21-25, 23-9; 8-19, 16-15 i 7-4.