Dissabte 17 de novembre de 2018
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Carrefour presenta la gamma de nous aliments a base d'insectes
La seva comercialització té com a objectiu oferir als consumidors els productes més nous. Segons la FAO és l'aliment del futur pels seus beneficis mediambientals i nutricionals.
Els instectes, un producte de tendència, nutritiu i sostenible.

Redacció  
19/04/2018 11:06
Inaugurada l'exposició "No em va fer Joan Brossa"
Manresa s'adhereix a Ofer.cat per a l'adaptació dels negocis a la venda on-line
"Lux Mundi”, clourà els actes de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018
Descomptes del 50% en propostes culturals pels joves de Calaf
Carrefour comercialitza a Espanya una nova gamma d'aliments elaborats amb insectes. El llançament té com a objectiu oferir als consumidors els productes més innovadors i incorporar  alternatives de compra sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. En total, Carrefour llança deu articles entre els quals es troben barretes  energètiques, snacks, aperitius i pasta . Aquests productes s'han elaborat íntegrament a Europa i compten amb els millors standards de qualitat, el seu processament és manual i utilitza  ingredients procedents de l'agricultura ecològica. El packaging que acompanya a aquests productes és de paper reciclat i inclou informació detallada sobre els ingredients així com els valors nutricionals dels mateixos. A més, s'oferirà als clients informació sobre els avantatges que té el seu consum tant a nivell nutricional com per al medi ambient.

Un producte de tendència, nutritiu i sostenible
El consum d'insectes és en l'actualitat una tendència alimentària que va en augment. Des de l'1 de gener de 2018 la legislació europea cataloga als insectes com a “nou aliment” i segons l'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació de les Nacions Unides (FAO), són consumits ja per més de 2.000 milions de persones, per la qual cosa se'ls considera “l'aliment del futur”.
Segons aquest organisme, són rics en proteïnes, vitamines B1, B2 i B3, contenen omega 3 i 6, tots els aminoàcids essencials i són una font important de minerals com el ferro.
Pel que fa als seus beneficis per al medi ambient, la seva producció implica l'emissió d'un 99% menys de gasos d'efecte hivernacle i redueix al mínim la contaminació i el consum d'aigua.
 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a:
També et pot interessar:

Manresa s'adhereix a Ofer.cat per a l'adaptació dels negocis a la venda on-line
Propostes per al Concurs de postals de Nadal a Solsona fins dilluns
Descomptes del 50% en propostes culturals pels joves de Calaf
El folk dels Pirineus en el Cicle d’Arrel al Kursaal amb l’Orquestrina Trama
Ingressa a presó un home per un robatori violent a la via pública a Manresa
Inaugurada l'exposició "No em va fer Joan Brossa"
La millor marxa atlètica catalana competeix aquest diumenge a Manresa
"Lux Mundi”, clourà els actes de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018




 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]