Diumenge 23 de setembre de 2018
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Carrefour presenta la gamma de nous aliments a base d'insectes
La seva comercialització té com a objectiu oferir als consumidors els productes més nous. Segons la FAO és l'aliment del futur pels seus beneficis mediambientals i nutricionals.
Els instectes, un producte de tendència, nutritiu i sostenible.

Redacció  
19/04/2018 11:06
El BAXI Manresa cau contra el MoraBanc Andorra en el darrer test de pretemporada
La Nocturna Vinum de Manresa obrirà els actes de la Festa de la Verema del Bages
Treballs fitosanitaris contra les males herbes
Dia Internacional de les Persones Grans
Carrefour comercialitza a Espanya una nova gamma d'aliments elaborats amb insectes. El llançament té com a objectiu oferir als consumidors els productes més innovadors i incorporar  alternatives de compra sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. En total, Carrefour llança deu articles entre els quals es troben barretes  energètiques, snacks, aperitius i pasta . Aquests productes s'han elaborat íntegrament a Europa i compten amb els millors standards de qualitat, el seu processament és manual i utilitza  ingredients procedents de l'agricultura ecològica. El packaging que acompanya a aquests productes és de paper reciclat i inclou informació detallada sobre els ingredients així com els valors nutricionals dels mateixos. A més, s'oferirà als clients informació sobre els avantatges que té el seu consum tant a nivell nutricional com per al medi ambient.

Un producte de tendència, nutritiu i sostenible
El consum d'insectes és en l'actualitat una tendència alimentària que va en augment. Des de l'1 de gener de 2018 la legislació europea cataloga als insectes com a “nou aliment” i segons l'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació de les Nacions Unides (FAO), són consumits ja per més de 2.000 milions de persones, per la qual cosa se'ls considera “l'aliment del futur”.
Segons aquest organisme, són rics en proteïnes, vitamines B1, B2 i B3, contenen omega 3 i 6, tots els aminoàcids essencials i són una font important de minerals com el ferro.
Pel que fa als seus beneficis per al medi ambient, la seva producció implica l'emissió d'un 99% menys de gasos d'efecte hivernacle i redueix al mínim la contaminació i el consum d'aigua.
 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a:
També et pot interessar:

La Nocturna Vinum de Manresa obrirà els actes de la Festa de la Verema del Bages
El BAXI Manresa cau contra el MoraBanc Andorra en el darrer test de pretemporada
Exposició del pintor Alfred Figueras
Dia Internacional de les Persones Grans
Treballs fitosanitaris contra les males herbes
Esther Vera, Suso del Toro ,David Fernàndez i Txell Bonet al “Pessics de Vida”
Arriba la Tardor
Els Orfeons de Manresa, Solsona i Cardona al Santuari del Miracle




 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]